Serveis

17/09/2016

PescaExperience us ofereix un servei integral d’assessorament i acompanyament en viatges de pesca a Catalunya i Andorra.

La vocació del nostre equip és fruit d’una gran passió per la pesca: entenem els nostres clients i volem que gaudeixin al màxim de la seva afició sense preocupar-se per res més que no sigui aconseguir un “trofeu”.

A PescaExperience escoltem el client i li oferim sempre una proposta a mida. Treballem a partir de les necessitats del pescador i dels seus acompanyants perquè cada sortida sigui un èxit.

PescaExperience us ofereix la oportunitat de pescar en els millors trams de riu de Catalunya de la mà dels nostres guies. Veniu a gaudir d’entorns privilegiats, aigües increïblement netes, bones captures i una excel·lent densitat de peixos.

El client només pesca, nosaltres ens ocupem de la resta

Pesca a baixa i alta muntanya i cotos intensius. La majoria de zones de pesca són sense mort tot i que en alguna regió es poden trobar trams de riu amb mort.

Guiatge per part de guies experimentats i grans coneixedors del riu que asseguraran l’èxit de la jornada. Dominem totes les tècniques de pesca i cobrim tots els nivells: de principiants fins a experts.

Gestió de llicències, permisos i assegurança de responsabilitat civil.

Lloguer opcional de material i equipament de pesca: canyes i wàders.

El client tria, nosaltres ens adaptem

A PescaExperience ens adaptem al client. Treballem a partir de dues fórmules bàsiques que sempre personalitzem d’acord amb les necessitats del pescador i els seus acompanyants:

Jornades de pesca

- Sortides de pesca d’un dia sencer o mig dia a partir d'un pescador.

- El dinar és, habitualment, tipus pícnic al costat del riu. De manera opcional es pot escollir dinar en un restaurant de la zona.

- El destí i el lloc de pesca s’escollirà en funció de la tècnica que domini el client, del seu nivell i de l’estat dels cabals.

- PescaExperience pot gestionar també, si cal, el trasllat del pescador des del seu lloc d’origen fins al lloc de pesca.

Estades de pesca

- Estades a partir d’una nit i d’un pescador amb una jornada de guiatge de pesca inclosa.

- PescaExperience assessora al client en l’elecció del destí d’acord amb la tècnica que domini el client i del seu nivell però també en funció dels acompanyants (família o amics).

- Oferim nombroses opcions d’allotjament i activitats paral·leles pels clients que no pesquin. La llarga tradició turística de Catalunya ens permet avui disposar d’una infraestructura d’allotjaments de gran qualitat i d’un ampli ventall d’activitats d’oci.